نفس عمیق

نفس هایی هست، که فقط در حضور تو عمیق اند

نفس عمیق

نفس هایی هست، که فقط در حضور تو عمیق اند


1-اسپانیایی‌ها جشنواره‌های عجیب و غریب را دوست دارند. هر ساله مردم بومی ‌شهر کوچکی به نام «مانگانیس د لا پولوروسا» برای برگزاری جشنواره «پرتاب کردن بز» دور هم جمع می‌شوند. به این صورت که یک مرد جوان باید بزی را در روستا پیدا کند آن را بسته و به بالای برج ناقوس کلیسا ب‌برد. سپس بز را از آن بالا به پایین که 50 فوت ارتفاع دارد پرت کرده و اگر بخت خوبی داشته باشد توسط روستاییانی که مشمع یا برزنت به دست پایین ایستاده اند گرفته می‌شود. چندوقت پیش که دورهمی یورونیوز نگاه می کردیم یکی از اقوام شروع کرد به غر زدن! می گفت: این چه وضعش است؟! این اسپانیایی ها خجالت نمی کشند با این رسم و رسوم مزخرف شان؟ جوابی برای ایشان نداشتم! چون تا بحال در اسپانیا نبوده ام و هیچوقت یک اسپانیول را از نزدیک ندیده ام تا بپرسم خجالت می کشد یا نه؟ ولی یک سوال از ایشان داشتم و آن هم این بود که خجالت نمی کشد زرت و زورت به بهانه های مختلف گوسفند سر می بُرد؟ دخترش دانشگاه قبول می شود گوسفند می کُشد...پسرش زن می گیرد گوسفند می کُشد... ماشین نو می خرد گوسفند می کُشد... !!!حالا هم که پدیده ای به نام گوسفند خونی مُد شده! به این صورت که بابت هر گوسفند 30 یا 40هزار تومان میدهند تا در مراسم سر بریده شود و بعد به کشتارگاه رفته و گوشتش به فروش برسد!...نه خیر! ما اصلا هم مثل غربی ها نیستیم! هنر نزد ایرانیان است و بس!



2-امروز از یک انجمن گیاهخواری ایمیلی دریافت کردم . بحث مفصلی پیرامون کشتار گاوها بود. نوشته بود گاوها "فقدان" را درک می‌کنند، گاوها برای از دست دادنِ گوساله‌هاشان و از دست دادنِ عضوی از خانواده‌شان عزاداری می‌کنند، گاوها وفاداری را می‌فهمند و گاه برای مشکلات خودشان راه‌حل می‌جویند. نوشته بود سالانه در ایران چند میلیون گاو تبدیل به گوشتِ قصابی می‌شوند، هزاران گاو ظالمانه پشت‌سر هم باردار می‌شوند تا شیرده باقی بمانند در حالی‌که هیچ‌گاه گوساله‌های خود را نمی‌بینند و چیزهای دیگری در همین فضای ترحم‌انگیز برای گاوهای نازنین! که اشک در چشمان آدم حلقه می زد. 



3-البته من بعد از خواندن این ایمیل ،گیاهخوار نشدم. بعید هم هست بشوم! چون لذت جویدنِ گوشت را به درستی چشیده‌ام، وقتی مزه‌ی دنده‌کباب کرمانشاه و بریانی اصفهان و شیشلیک رستوران نایب و کباب ترش رستوران محرم و سوسیس‌تنوری و پیتزا مخصوص و از همه مهم تر ،کله پاچه(!) برود زیر دندان، آدم به این راحتی‌ها دل نمی‌کند!


  • امیر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی