نفس عمیق

نفس هایی هست، که فقط در حضور تو عمیق اند

نفس عمیق

نفس هایی هست، که فقط در حضور تو عمیق اند

من امروز صبح دو ساعت کلاس داشتم و مابقی آف پژوهشی بود، ولی از اونجایی که دیروز دوشیفت دستم تو حلق ملت بود حوصله ی دانشگاه رفتن نداشتم و گرفتم خوابیدم، وقتی هم بیدار شدم ظهر شده بود و داشتم میمردم از گشنگی! از اون طرف هم ذوق خوردن ماهی ای که از شمال خریده بودم در وجودم بیداد میکرد. رفتم سراغ کتاب آشپزی و با قلبی آکنده از عشق، نشستم به خوندن... از دیدن تصاویرش دهنم آب افتاده بود و اسید معده‌ام همینجور داشت ریلیز میشد! :)

خب! مواد لازم برای سرخ کردن ماهی: پودر سوخاری، تخم مرغ، آب پیاز، ادویه نمیدونم چی ، نمک و فلفل و ...باور بفرمایید حس میکردم در این لحظات تاریخی، خداوند برای آماده کردن تک‌تک این ها در من انرژی و علاقه کافی گذاشته! :دی 

حالا پودر سوخاری کو؟!... زنگ زدم به هدیه که: "پودر سوخاری داریم؟ کجاست؟ میخوام ماهی سرخ کنم."

بلافاصله دستورات شروع شد:

- یه بسته توی کابینته، ماهی رو بزن تو پودر، آبلیمو هم روش بریز ، دیگه دست نزن تا خودم برسم خونه.

- ببین توی این کتابه بجای آبلیمو نوشته آب پیاز ؟

- نه نه اصلا لازم نیست .

- آخه خوشمزه میشه...

- همین کاری که گفتم انجام بده!

- یعنی تخم مرغ و اینا هم نمیخواد؟

- تو فقط همین کاری که گفتم انجام بده! :/

بله!... بدین ترتیب برنامه تغییر کرد و توهمات بنده برطرف گردید. کتابو هم بستم و گذاشتم سر جاش!

  • امیر

طنزنوشت

دونفره ها

نظرات (۲۶)

کاربردش برای درست کردن غذاهای جدیده اون غذاهایی که آدم بلد نیست بپزه نه اونایی که بلده . گفتم دست نزن چون سابقه ت خوب نیست اینم سندش D:

http://khatoonnn.blogfa.com/post/70

پاسخ:
برای من سند رو میکنی؟! بگم بگم؟ :))
tajrobe bishtar az ketabe ashpazi javab mide:-)
پاسخ:
اگر قرار باشه همه بر اساس تجربه عمل کنند، هیچوقت روش جدیدی ابداع نمیشه.
هرچند ذوق و استعدادت کور شد ولی هیش طور نیس عوضش ماهیه حیف نشد :)))
اخی ماهیییی ^_^
پاسخ:
حیف اون ذوق و قریحه ی من بود که به فنا رفت! (اسمایلی چشمان نمناک)
پدر جان اصلا غصه نخوریا اون ها همش برای دکوره که متن کتابشون رو پر کنن :)
من خودم این قده خوشم میاد از اون عکس ها درست کنم ولی آخرش یه چیزی از آبدر میاد که آمبولانس لازم می شیم :|
مادرجانمم فکر تمیز کاری بعد از آشپزی کرده که خواسته به شما زحمت نده :دی 
پاسخ:
کاش با این کتاب های آشپزی یه دستگاهی هم میفروختند که عکسو بهش میدادی و غذا رو تحویل میگرفتی!
اصلا نگران نباشید 
دختر تون که نمرده شما غصه بخورید 
 دارو رو ول می کنم می رم مخترع robat آشپز می شم :دی که غذاهای رنگی بخورید :)))
پاسخ:
شما نمیخواد روبوت اختراع کنی دخترم! بجاش برو آشپزی یاد بگیر که چهارصباح دیگه، مثل این نگار رو دستمون نمونی! خخخخخخ
اینکه تو ذوقتون خورد و غذای خوشمزه خوردید بسی بهتر از اینکه غذاتون بدمزه میشد!! البته این عقیده ی من ه که حاضرم تریلی با نوزده چرخ حتی از روم رد بشه غذام بدمزه نشه!!

دلم ماهی خواست! هعی...
پاسخ:
بابا شماها از کجا میدونید بدمزه میشد؟! شاید خیلی هم خوشمزه میشد
از هدیه بعیده اینجوری بزنه تو ذوق شما ، ولی عوضش ماهیه قابل خوردن شده :)))
پاسخ:
من اینقدر مظلومم که همینجوری فرت و فرت میزنه تو ذوقم، ولی اینجا نمینویسم که نخوره تو ذوقتون! :دی
هیچ وقت تو زندگیم با آشپزی ارتباط برقرار نکردم!!
البته گفتن نداره ، شما که در جریانید داداش، کلا از هر انگشت من 10 تا هنر میریزه ولی خب آشپری....
فست فود بهتر نیست آیا؟؟؟ :))
پاسخ:
برو بجای این همه کتاب شعر و رمان، یدونه کتاب آشپزی بخر.
من که خیلی با عکس هاش ارتباط برقرار کردم! 
نگار عمه جان من می باشد ؟ 
بابا غصه بی شوهری رو برا من نخورید من قصد ازدواج ندارم باید درس بخونم :)))
بعدش قراره دور دنیا رو بگردم و یه دارو برا إیدز کشف کنم 
بعدم قراره چندتا بچه به فرزندی قبول کنم و اون ها بزرگ کنم 
هی خدا چه قد کار دارم :/
پاسخ:

نگار خواهرزاده ی منه، میشه دختر عمه ی تو :))

ازدواج قصد نمیخواد خواستگار میخواد!

:دی آخیییییی ذوقت کورشد ؟ الهییییی
طرز درست کردن ماهی بستگی به نوع ماهیش داره . مثلا بعضی ماهی ها رو باید قبل از پختن چند ساعت بذاری توی آب پیاز و آبلیمو بمونه . بعضیا رو با تخم مرغ و آرد سوخاری کنی . مثلا مامان من ماهی شیر رو با آرد و تخم مرغ سوخاری میکنه . اما تیلا پیا و کفال رو توی پیاز و آبلیمو میذاره. سالمون هم سیر لازم داره .
کتابای آشپزی هم فقط عکساش قشنگه !  واسه دسر و پیش  غذا هم خوبه اما واسه غذای  اصلی به درد نمیخوره.
پاسخ:

مادر شما هنوز کتاب آشپزی ننوشتند؟ ;)

  • خانم هموستات
  • نه واقعا هدیه جان راست میگن دست نزنید.زیاد راجع به آشپزیتون شنیدیم:))
    پاسخ:

    اینم شنیده بودید که من بلدم با تخم مرغ بیش از پنجاه نوع غذا درست کنم؟! :)

    خب الان که جای آرد سوخاری کشف کردید یه بار خودتون با آّب پیاز درست کنبن

    پاسخ:

    دیگه حسش نی !

    اون طرز پختی که توی رسپی نوشته ، برای وقتیه که بخوای کلی جنگولک بازی دربیاری و از مزه های قدیمی خسته شده باشی ، من که خودم ترجیح میدم غذا خوشمزه بشه تا روش جدیدی امتحان بشه و اون بار غذا بدمزه :)
    ولی خدایی میگو رو اگه با طرز پخت کتاب آشپزی درست کنی خیلییییی خوشمزه تره !!
    پاسخ:

    پس تو هم محافظه کاری.

  • دختر خیالاتی
  • سلام آقای دکتر
    اصلا کتاب آشپزی لازم نیس
    شما یک باز مقداری آرد و زردچوبه رو قاطی کنید ماهی رو توش غلتانیده و  بندازید تو ماهی تابه سرخ بشه عالی میشه . اگه دوس داشتین آب لیمو هم بزنید محشر میشه
    با تشکر بچه جنوب :دی
    پاسخ:
    سلام، فکر میکنم روش مد نظر خانومم همین بود :)
    مرسی پدرجان که اینقده دخترت رو تحویل می گیری و اعتماد به سقف می دی :/
    عاقا من حس ترشیدگی کردم لطفا یکی بیاد من رو بگیره :|
    پاسخ:

    :)))))) چند سالته؟

    19 :|
    ولی با این تعاریف حس پیر دختری می کنم کلا تازه دیروز یه مو پیدا کردم وسطش طلایی شده بود :/
    عاقا دیگه چاره چیه از قدیم گفتن عقد دختر عمو پسر عمو تو آسمونا بسته شده :)))
    ما هم که سنتی ؛)))
    پاسخ:

    فقط درصورتی امکان پذیره که تو رو بذاریم تو آرام پز و آبتین رو بذاریم تو زودپز! اینطوری شاید در یه مقطع زمانی به هم برسید :))))

    راستی پدر جان یه سوال 
    من که رفته بودم دنتیست گفت یکی از دندون هات پلاکت داره با خمیر دندن فلوراید دار بشور پوسیده نشه 
    فرق می کنه مارک خمیر دندون که کدوم باشه ؟ 
    پاسخ:

    پلاکت؟ پلاک!

    روی تیوب خمیردندون میزان فلورایدشو نوشته.

     من معمولا Crest میخرم اما Acuafresh و Macleans هم خوبه.

    اون کامنت اول و کامنت آخر اصن کلی حرف نگفته در خودشون داشتن اصن غذاپختن شمارو خوش جلوه تر کردن:))
    پاسخ:

    نظر لطف شماست! :دی

    خب هدیه جان یه چیزی میدونه که گفته دست نزن تا من بیام دیگه. در عوض ماهی سالم موند و حیف نشد و با خیال راحت نوش جان کردید.
    پاسخ:

    سالم ؟ :)) مگه قرار بود مسمومش کنم!

    سلام میشه یه سوال بپرسم اقای دنتیست؟!
    من دندونام کنگره ایه دوسال  پیش رفتم دندونپزشک که پایین دندونامو صاف کنه گفت به مرور زمان درست میشه ولی هنوزم که هنوزه فرقی نکرده به نظرتون چیکار کنم راستی من16سالمه
    پاسخ:

    سوالت واضح نیست دوست من! منظورت لبه ی دندون هاست؟ یعنی لبه ی دندون هات ناصافه؟!

    اگه خیلی در معرض دید باشه و روی لبخندت تاثیر منفی گذاشته، میشه با یه تراش جزئی صافش کرد. وگرنه که به مرور زمان هم در اثر سایش های دندانی، خودبه خود برطرف میشه.

    بابا جان من سوتی می دم فضا لطیف بشه :)))
    ولی که می دونم پلاکت همونه که مردم روش شعار می نویسن :دی 
    البته لازم به ذکره همه به من می گفتن مجید دلبندم :/
    ممنون از راهنمایی تون ، فعلا مامانم هر روز می ره تحقیقات با یه مارک جدید بر می گرده امروزم مارک هایی که شما گفتید رو معرفی کردم بهش 
    اهان از قدیم گفتن تفاوت سنی بالآی ده سال نمک زندگیه کلا :)
    اگه شد عکس مرد زندگیم رو بگذارید :)
    پاسخ:
    پلاکت یکی از اجزای خونه فرزندم! پس توی این مدرسه ها به شما چی یاد میدن؟!

    این هم عکس
    (روش کلیک کن!)
  • سارا(خلوت انس)
  • چقدر ملت تو فاز لبخند زیبا و اینا هستن :دی من تا به حال به این قضیه توجه نکرده بودم همین که دندونام اذیتم نکن برام کافیه! :دی
    می گن همیشه بهترین آشپزها مردها بودن اما شما باور نکنید
    پاسخ:
    چندوقت پیش یه خانومی اومده بود و "آلبوم طراحی لبخند" میخواست! من خودمم تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم!
    گفتم که بهم می گن مجید دلبندم البته منظورم پلاکارد بود :دی
    وگرنه دیگه خیلی ضایع است ندونم پلاکت یکی از سلول های خونیه 
    آبتین ؛) 
    چند سالشه ؟ خیلی فندق و تیپه 
    کلا من جذب شلوارش شدم خیلی با نمکه :)
    فکر کنم خیلی شبیه باشید حداقل عکس هاتون :)
    ولی چشماش شیطنت بارونه :|
    پاسخ:

    پسندیدی؟ یه سیزده سالی باهم اختلاف سنی دارید! :))

    فکر کنم یه ذره اختلاف سنی مون خیلی باشه :/
    تازه من به فکر مادرجونم هستم که شاید دوست نداشته باشه با جاریش دوباره فامیل بشه :دی
    تازه من مرد چشم ابرو مشکی دوست دارم :|
    پاسخ:

    قبلا دوبار فامیل شده چون جاریش دخترخاله ی منه!

    دکتر این عکسارو نگاه کن :دی


    پاسخ:

    قبلا دیده بودم. تو "مشهد" خودمون هم فراوون اند. دست دندون مرده ها رو از گورستان های شهر جمع میکنند و میفروشند به زنده ها! :))))

    ماهی شمال که سوخاریش حال نمی ده ! :))
    ماهی شمال رو شب باید گذاشت تو پیاز و انار یا آب انار و اب لبمو و فلفل زد بعدش صبحش یا سرخ کرد در حد برشته یا کبابیش کرد! اینجوری درست کنید ببینید ماهی شمال چیه  ! :))
    پاسخ:
    چشم
    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی