نفس عمیق

نفس هایی هست، که فقط در حضور تو عمیق اند

نفس عمیق

نفس هایی هست، که فقط در حضور تو عمیق اند

یه تز درباره ی رستورانهای سراسر دنیا دارم. به این ترتیب که معتقدم شما همون لحظه ی اول که وارد رستوران میشی،قدم اول به دوم معلوم میشه که این رستوران چند مرد حلاجه. اگه همون اول، گارسون به شما خوش آمد گفت و پرسید میز چند نفره میخواین و بعد شما رو به میزتون هدایت کرد، یعنی اینکه خوب جایی اومدید. معلومه که غذای خوبی هم در انتظارتونه.ولی اگه در لحظه ی ورودتون به رستوران، گارسون ها عین بز شما رو نگاه کردند تا خودتون یه میز پیدا کنید و بشینید، بترسید!احتمالا غذاشون هم به همین بدی خواهد بود. دقیقا مثل ما که امشب رفتیم رستوران طوفان (تبریز). موقع ورود که اصلا معلوم نبود این همه گارسون اون وسط مشغول چه پروژه ای هستن که هرکاری میکنند بجز رسیدگی به مشتری. منوشون هم که پر بود از غلطهای دیکته ای انگلیسی! من و رفیقم ،سالاد سزار و پیتزا و استیک سفارش دادیم. همون اول که چشمم به سالاد افتاد ،به دوستم گفتم: عجب اشتباهی کردیم اومدیم اینجا!  فکرشو بکنید : سالاد سزار با سس مایونز سیر! آخه کدوم احمقی تو سالاد ایتالیایی مایونز می ریزه؟ اونم مایونز با طعم سیر! سالاد ایتالیایی با سرکه بالزامیک سرو میشه و روغن زیتون. بعد نوبت غذاها شد: پیتزا آغشته به سس سیر و چیلی. استیک با سس قارچ که فقط چند قطره سس روش ریخته بودند و سیب زمینی های سرخ کرده که خوشبختانه آشپز هرچقدر سعی کرده بود ایده ای برای گندزدن بهشون پیدا نکرده بود!.. بعد همه ی اینها هم به همراه سس کچاپ سیر! بابا درسته که سیر جزء اصلی غذاهای ایتالیایی محسوب میشه اما هر کوفتی که سس سیر بهش بزنید که غذای ایتالیایی نمیشه. اونم سس های بی ربط : مایونر سیر، سیر با چیلی، سیر با کچاپ !!! ... موقع تسویه حساب، رفیقم بهشون گفت که از سرویس و غذا راضی نبودیم. ولی من بیشتر دلم میخواست برم تو آشپزخونه و به سرآشپزشون بگم : جناب! قبل از اینکه سر آشپز بشی، یه کتاب آشپزی بخر دستور غذاهاش رو نگاه کن. نمیخوای پول کتاب بدی، لااقل دستور غذاها رو از اینترنت دانلود کن! :|

  • امیر

نظرات (۱۲)

بابا درسته که سیر جزء اصلی غذاهای ایتالیایی محسوب میشه اما هر کوفتی که سس سیر بهش بزنید که غذای ایتالیایی نمیشه
عالی بود:)))
اتفاقا دوستم رفته بود رستوران اینالیایی یه پیتزا سفارش داده بود بدون اینکه بدونه چیه بعد که آوردن دید کلا توش سیر و روغن زیتونه.هیچی دیگه با سس خوردش:))))
پاسخ:
کاش اینجا هم حداقل از سیر تازه استفاده می کردند بجای سس سیر !
اینها را که خواندم یاد آن یارو منتقد غذا در راتتویی افتادم ..میشناسیش یا نه ؟ در ضمن این جور رستورانها را برای امثال ما درست میکنند که بلانسبت سرمان را مثل گاو می اندازیم پایین و هرچه جلویمان گذاشتند با کچاب میخوریم ..بعد هم همه جا مینشینیم و میگوییم به رستوران ایتالیای رفته ایم
پاسخ:
انیمیشنی که گفتی رو قبلا دیدم خانم دکتر 
میدونی اگه تو رستوران ایتالیایی اصیل بگی سس کچاپ میخوام، انگار که بهشون فحش داده باشی! در این حد عصبی میشن .
  • نفس نقره ای
  • من اولین و آخرین باری که رفتم رستوران ایتالیایی هیچ ایده ای راجع به غذاها نداشتم، و نمیدونستم که سیر توی غذاهاشون زیاد استفاده میشه و البته این رو نمیدونستم که ایرونی ها ده برابر خود ایتالیایی ها به غذاهاشون سیر اضافه میکنن :| فقط میدونستم به سیر آلرژی دارم :|
    پاسخ:
    نه لزوما همه ی غذاهای ایتالیایی سیر نداره، مثلا لازانیا، اسپاگتی،کوردون بلو و بعضی از پاستاها و... البته اگه با سس سیر سرو نکنند برات!
    من با پاراگراف اول مخالفم امیر جون. خیلی از رستورانهای لوکس با کلی اهن و تلپ و دوتا خوشامدگویی اجباری گارسون و قیمتهای آنچنانی به خودشون حق میدن که هر چیزی رو به عنوان غذای خوب به مشتری قالب کنند و مشتری هم بسان مردم شهر اون پادشاه لخت باید به به و چه چه کنه وگرنه بی کلاس هست! من بهترین غذاها رو در رستورانهای بی تکلف و کم ادعا و ساده، از همونهایی که خودمون باید بریم یه میز پیدا کنیم و بشینیم،خوردم. 
    پاسخ:
    آقا غالب،نه قالب . :))
    بله ،پیش میاد آدم بره یه رستوران معمولی و غذای خوبی هم بخوره. ولی وقتی میری رستوران لوکس،انتظار داری سرویس هم لاکچری باشه. 
    تجربه بهم ثابت کرده رستوران های لوکسی که سرویس خوبی ندارند، غذای خوبی هم ندارند.
    بشدت با نظر دکتر علیرضا موافقم...
    پاسخ:
    همون جواب دکتر رو شما هم بخون
  • بانو ف تک نقطه
  • آقا یه رستوران مث نارنجستان بخش غذاهای غیر ایرانیش ، اوج اسم در کردن و کلاس و ایناس ولی غذاش آشغاااااله :|
    منم با پاراگراف اول مخالفم -_-
    پاسخ:
    من قسمت غذای بین الملل رفتم و عالی بود، استیکش خیلی بهم چسبید.
    :)))
    بنظر من خیلی به لوکس بودن رستوران بستگی نداره. چند وقت پیش رفتم رستوران پل طبیعت (البته خیلی جای لوکسی هم نیس) و پیتزاش به معنی واقعی کلمه اشغال بود! ینی صدتا از پیتزاهای اونو با یه پیتزای بازار تهران که رستوران نیس و باید دستت بگیری بخوری عوض نمیکنم! در این حد داغون بود :)))
    پاسخ:
    حالا هی برای من "مثال نقض" روکنید :))
    وا چرا این همه سیرررررر
    پاسخ:
    سس سیر !
  • هولدن کالفیلد
  • آفتاب از کدوم طرف در اومده کامنت جواب میدی؟ :دی
    پاسخ:
    الان حسش هست، بعضی وقتها حسش نیست
    به ایتالیاییا نمیومد اینقدر سیر مصرف کن باشن.... هیچ جا کله پاچه یی نمیشه...بدون هیچ کلاس و لوکسی موکسی میری میشینی و راااااحت همون کله یی ک از اول خلقت خلق شده میخوری... بدون هیچ تغییر منو و چیزی 
    پاسخ:
    بهش میگن طباخی 
    شما یه سر برید رستوران کاپری ولیعصر تقاطع شهریار و فروغی .
    پاسخ:
    باشه
    آقا طوفان قبلا پاستاهاش خیلى خوب بود الان بد شده :|

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی